Сините сливи са много полезно природно средство, когато имате проблем с ходенето

...
Сините сливи са много полезно природно средство, когато имате проблем с ходенето
Коментари Харесай

Най-доброто природно слабително – остъргват дебелото черво от отрови, махат задържането на течности

Сините сливи са много полезно природно средство, когато имате проблем с ходенето по галяма потребност. Запекът се появява, когато е налице затруднена дефекация и в случай че тя трае в продължение на три или повече дни. Почти всеки човек изпитва запек в избран миг от живота си и нормално това не е съществено. Болката в стомаха и подуването на корема обаче са неприятните признаци на запека, които най-лесно изчезват посредством облекчение на запека.
Медицинските специалисти са на мнение, че за възникването на запека има няколко аргументи, измежду които: липса на придвижване, възраст, стрес, медикаменти, липса на фибри, някои витамини и други.
Възможно е запекът да е второстепенен резултат на друго заболяване, като в този случай би трябвало да се консултирате с доктор, с цел да откриете първопричината на казуса си, с цел да го разрешите.

Запек
Някои признаци на запек включват по-малко от две изпразвания на червата на седмица, напрежение при опит за дефекация, дребни или твърди изпражнения, издут корем и повръщане. Те предизвикват извънредно стеснение на страдащия, защото могат да накарат човек да се почувства латентен.
Ако имате нередовни изхождания повече от две седмици, значимо е да предприемете дейности. Лекарят може да извърши проби, с цел да се опита да открие повода за казуса. Те включват кръвни и хормонални проби, бариеви проби за намиране на блокировка в дебелото черво или колоноскопия, с цел да се изследва в допълнение какво се случва в дебелото черво.
Около 10 % от хората страдат от нередовни изхождания.

Въпреки че има доста разновидности за облекчение на запека, постоянно е най-добре да се обърнете към натурално лекарство, което работи като дейно слабително. Следната елементарна рецепта е употребена в стационарни условия и се дава на пациенти с тежък запек. Лесно е да се подготви и да получите страхотни резултати.

Най-доброто натурално слабително

За да си извършите вкусното слабително сладко, използвайте една чаша фурми, една чаша сини сливи и пет чаши вряла вода. Нарежете фурмите и сините сливи на дребни късчета и залейте с вода. Варете тази примес, до момента в който стане гъста. Това количество ще е задоволително за към три седмици. Приемайте по една чаена лъжичка на ден. Натуралното слабително може да се употребява от хора на всяка възраст.

Сините сливи са с високо наличие на фибри и съдържат и сорбитол, който е естествена захар, която размеква изпражненията. Това облекчава запека за къс интервал от време. Като опция можете да залеете сушени сини сливи с вода и да ги оставите за една нощ, а по-късно да я изпиете на идната заран. Това ще ви помогне за утринното изхождане.

Запекът е постоянно срещан проблем и за жалост не доста от медикаментите за него са потребни, даже могат да навредят. По-добре пробвайте естествения способ нагоре, с цел да помогнете на тялото си в неговите естествени функционалности.

Инфо: Лекувай

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР